Σχετικά με εμάς:

Ο ΣυνΔΗΜΟΤΗΣ είναι μια τοπική νέα εφημερίδα στους Δήμους Δέλτα, Κορδελιού – Ευόσμου, Χαλκηδόνος & Ωραιοκάστρου.

Υπό έμπειρη και δοκιμασμένη καθοδήγηση και με την προσθήκη νέου δημοσιογραφικού «αίματος», ξεκινά από… λευκό χαρτί, όπως λέγεται, όχι μόνο σε διαδικτυακή του έκδοση η οποία είναι το blog, σελίδα του facebook και οι δημόσια ομάδας που έχετε μόλις μπροστά σας – αλλά και σε κλασική εφημερίδα σε χαρτί.

Ο σκοπός είναι ένας: μια ειδησεογραφική / ψυχαγωγική πρόταση που θα ενημερώνει με ευθύνη για θέματα των τοπικών περιοχών των Δήμων – πολιτιστικά, αθλητικά, κοινωνικά, αγροτικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και όχι μόνο – συμπεριλαμβάνοντας και νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μια φωνή μακριά από γεωγραφικές, κοινωνικές ή οιουδήποτε τύπου «συντεταγμένες», μια εφημερίδα ανοιχτή σε όλους, με άποψη αλλά και με χώρο έκφρασης και επικοινωνίας για τον καθένα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ= ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ; (…και αντίστροφα; )

Στο ΣυνΔΗΜΟΤΗ, πέρα από τα προαναφερθέντα, οι αναγνώστες θα ενημερωθούν ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ για νέες κατευθύνσεις που στοχεύουν στην αναζήτηση διεξόδων από την κρίση, μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, μακριά από την πεπατημένη και τις δοκιμασμένες συνταγές αποτυχίας, αποτελεί στοίχημα για όσους βλέπουν πιο μακριά και θέλουν να εντοπίσουν τις «χαραμάδες» που θα βγάλουν την (όποια) παραγωγή από το σημερινό άκαμπτο πλαίσιο της – προς όφελος τους αλλά ταυτόχρονα, προς όφελος του τόπου.

Ο ΣυνΔΗΜΟΤΗΣ εύχεται να σας έχει συνοδοιπόρους σε αυτήν την προσπάθεια για εξεύρεση και οικοδόμηση προτάσεων που οδηγούν στη λύση του «κουβαριού» και όχι απλά σε συνταγές επιβίωσης.

ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ & «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» Με τον επιχειρηματικό κόσμο, εκ των πραγμάτων, έχουμε (από διαφορετικές αφετηρίες) έναν κοινό στόχο: την ευημερία των κατοίκων της περιοχής η οποία συνδέεται με την εργασία, την καινοτομία και την αξιοποίηση όλων των πόρων – συμπεριλαμβανόμενης της παράδοσης και του πολιτισμού.

Η ενημέρωση άλλωστε, πέρα από την είδηση και την ανάλυση της, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε ότι αφορά την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

Συνεργασίες μέσω των φορέων της πληροφορίας και των αντίστοιχων της παραγωγής, εγγυώνται αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και της ποιότητας, προς όφελος του συνειδητοποιημένου ΣυνΔΗΜΟΤΗ/καταναλωτή αλλά και αυξημένες δυνατότητες προσέγγισης του – τα αναμενόμενα «κέρδη» τελικά αφορούν σε όλες τις συνιστώσες της τοπικής οικονομίας.

Οι συνεργασίες αυτές είναι, πιστεύουμε, προορισμένες να ανοίξουν νέους δρόμους για την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.

Πάντα κοντά σας, 

ο ΣυνΔΗΜΟΤΗΣ