Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Ομόφωνο Ψήφισμα του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Στην έκδοση ψηφίσματος καταδίκης των επεισοδίων στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, προχώρησε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου – κατά την 32η Τακτική Συνεδρίαση του σώματος – το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου.

Το ψήφισμα το οποίο κατέθεσε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ψηφίστηκε ομόφωνα από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση των φασιστοειδών, ναζιστικών ομάδων ενάντια σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μέλη σωματείων και φορέων στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που επιτέθηκαν με καδρόνια, βόμβες μολότοφ, μαχαίρια κ.ά. Τα περιστατικά αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο μαθητικό, φοιτητικό και εργατικό κίνημα. Είναι ξένα και πρέπει να καταδικαστούν.

Δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών οι οποίοι αγωνίζονται για ένα σχολείο που θα μορφώνει πραγματικά χωρίς φραγμούς και εμπόδια.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου καταδικάζει το φασισμό και το ναζισμό, τις εγκληματικές πρακτικές τους απέναντι στη νεολαία και το λαό“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *