Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις των υποψηφίων της προκήρυξης του άρθρου 3 Ν.2643/98

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας – ΚΕΠ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ολοκλήρωσε με επιτυχία την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και την δεύτερη συμβουλευτική δράση για την ενημέρωση των ανέργων που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, αναφορικά με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την πλήρωση 2.090 θέσεων του άρθρου 3 Ν.2643/98.

Στόχος της εκδήλωσης με την οποία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συμβουλευτικών δράσεων που υλοποιεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, ήταν η ενημέρωση των ανέργων που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες (Πολύτεκνοι, Άτομα με Αναπηρία Α.με.Α., Έμμεση Α.με.Α. /αδελφός, σύζυγος, ή γονέας ατόμου με αναπηρία, Αναπήρων και θυμάτων πολέμου, τέκνων τους, αναπήρων ειρηνικής περιόδου, Τρίτεκνων γονέων/Τέκνο τρίτεκνου γονέα), παρέχοντας τους, μέσω των εργασιακών συμβούλων του Κέντρου, εξειδικευμένες συμβουλές για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων τους για τη μεγάλη προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την κάλυψη 2.090 θέσεων σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και Ο.Τ.Α.

«Η μείωση της ανεργίας στον τόπο μας, είναι για μας  σε πρώτη προτεραιότητα. Προσπαθούμε  μέσα από δράσεις της Αντιδημαρχίας μας, να στηρίξουμε με κάθε πρόσφορο μέσο τους συνδημότες μας στον αγώνα τους για την εύρεση εργασίας.  Σ αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήσαμε και αυτές τις δύο δράσεις με τη ελπίδα να ωφεληθούν άμεσα  τόσο οι άνεργοι όσο και οι ευπαθείς ομάδες του δήμου μας»  δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – ΚΕΠ Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν τηρούμενων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων προστασίας για τον covid-19.

Πληροφορίες

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας οδός Μαβίλη 6-8, τηλέφωνα: 2310758769 & 2310558624 & 2310758926 , ώρες 08:00-16:00).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *