Ανακοινώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου Τοπικά νέα Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ξεκινούν την Δευτέρα 9 Αυγούστου, οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ξεκινούν αύριο οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση ¨ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

Ξεκινά αύριο Δευτέρα 9 Αυγούστου, στις 8 το πρωί, το πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμών κατά του κορονοϊού, για την προστασία του ευάλωτου πληθυσμού, στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ.

Τηρώντας τις οδηγίες της Π.Φ.Υ και του Ε.Ο.Δ.Υ, με έναν γιατρό και έναν νοσηλευτή από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, με οδηγό και αυτοκίνητο του Δήμου, και σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ, ο κατ οίκον εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson είναι πλέον γεγονός .

Αύριο πρώτη μέρα των εμβολιασμών κατ οίκον, στην κινητή μονάδα θα μετέχει και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ευόσμου κ. Ρένα Οικονομίδου.

«Συνεχίζουμε να είμαστε από την πρώτη μέρα στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, συνεχίζουμε να συμμετέχουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για την επιστροφή μας στην κανονικότητα, συνεχίζουμε να προασπιζόμαστε την δημόσια υγεία, και από αύριο το πρωί με μια κινητή μονάδα του Δήμου μας και για όσο καιρό απαιτηθεί, θα εξυπηρετούμε και όσους συνδημότες μας, αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα και χρειάζονται την βοήθεια μας για να εμβολιασθούν» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, οι υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας από αύριο εντάσσονται και στο νέο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών κατ’ οίκον και καλoύμε όλους όσοι αδυνατούν να μετακινηθούν και επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ’ οίκον, να υποβάλλουν αίτηση εμβολιασμού είτε στο Φαρμακείο της γειτονιάς τους, είτε στον θεράποντα γιατρό τους , είτε στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου στα τηλέφωνα 2310 387772, 2310387771, για να προγραμματιστεί έγκαιρα ο εμβολιασμός τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *