Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα

Με κάθε επισημότητα και με την τήρηση όλων των μέτρων δημόσιας υγείας και προστασίας τιμήθηκε στον Δήμο Δέλτα η ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Σε όλες τις κοινότητες πραγματοποιήθηκαν Επίσημες Δοξολογίες στους Ιερούς Ναούς και εκφώνηση πανηγυρικών λόγων από εκπαιδευτικούς.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα των Πεσόντων Αγωνιστών και στις εννιά κοινότητες του Δήμου Δέλτα από εκπροσώπους της διοίκησης του Δήμου μαθητές και τοπικές αρχές.

Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στη Σίνδο.

«Ο Μακεδονικός Αγώνας αποτελεί μια από τις πιο ένδοξες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας .Η τιμή που αποδίδουμε σήμερα στους αγωνιστές Μακεδονομάχους εκείνης της περιόδου, είναι μια εκδήλωση ενεργού μνήμης και πατριωτισμού. Ο ελληνισμός απόδειξε διαχρονικά ότι μπορεί, όπως τότε και τώρα. Τιμούμε τις θυσίες και το παράδειγμα των Μακεδονομάχων, που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της Μακεδονίας και θα το μιμηθούμε απέναντι σε διαχρονικές και σύγχρονες προκλήσεις», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.

Ο Αντιδημαρχος Καθαριοτητας Γιωργος Κυριακιδης και η Αντιδημαρχος Διοιητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Χρύσα Γεωργιαδου παρεβρέθηκαν στις επετειακές εκδηλωσεις στα Διαβατά.

Ο Αντιδημαρχος Αγροτικης Οικονομίας και Αξιού Φανης Αλμπανης πάραβρεθηκε στις επετειακες εκδηλώσεις στα Νέα Μαλγαρα.

Ο Αντιδημαρχος Χαλαστρας Αχιλλέας Χαντες στην Χαλαστρα και ο προεδρος της Σχολικής Έπιτροπης Πρωτοβαθμιας Εκπαιδευσης Θοδωρης Βαλάρης στο Ανατολικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *