Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου Τοπικά νέα Δήμου Δέλτα

Εχεδώρου Φύσις: “Ζητάμε από όλους τους φορείς να πάρουν στα σοβαρά την φύλαξη των εκβολών Γαλλικού ποταμού και της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου”

O Οργανισμός προστασίας του περιβάλλοντος “Εχεδώρου Φύσις” έκανε μια ανάρτηση στα social media την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, κάνοντας αναφορά ένα περιστατικό και ζητάει από την αστυνομία, τον δήμο και τον φορέα διαχείρισης να πάρουν στα σοβαρά την φύλαξη των εκβολών Γαλλικού ποταμού και της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου.

“Σήμερα 3 Νοεμβρίου στις 12.40. Η ομάδα Εχεδώρου φύσις σταμάτησε αγροτικό αυτοκίνητο φορτωμένο με μπάζα στον Γαλλικό ποταμό.

Ο οδηγός του κάτοικος Καλοχωρίου, προφασίστηκε ότι τα πάει στο χωράφι του…

Μπάζα από ανακαίνιση ξύλα, πλακάκια, συσκευασίες από τα νέα υλικά που τοποθετήθηκαν στο σπίτι, περισσότερες από 30 σακούλες γεμάτες σκουπίδια.

Ύστερα από συζήτηση ότι αν συνεχίσει το δρομολόγιο του θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, γύρισε προς τον οικισμό.

Μας είπε πως θα έρθει σε επαφή με τον δήμο, για να δει που μπορεί να τα πετάξει. Για μια ακόμα φορά ζητάμε από την αστυνομία, τον δήμο και τον φορέα διαχείρισης να πάρουν στα σοβαρά την φύλαξη των εκβολών Γαλλικού ποταμού και της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου.”

Ένας ΣυνΔΗΜΟΤΗΣ μας θέτει το παρακάτω ερώτημα:

“Αλήθεια συμβαίνει μόνο στο Εχέδωρο, ή μόνο στο δέλτα του Γαλλικού;

Το ερώτημα είναι τι θα του υποδείξει ο “Δήμος”, για το πού θα πετάξει τα μπάζα του.

Δηλαδή το οικογενειακό βύσμα του στο Δήμο, ή κάποιος Αντιδήμαρχος, ή στην τελική κάποιος πάντα υπερπροθυμος Προεδρίσκος Κοινότητας..

Θα του πει κανείς από όλους αυτούς να τα δώσει σε εταιρεία περισυλλογής και διαχείρισης αδρανών;

Δηλαδή, ότι ισχύει κατά νόμο.

“Καλά πλάκα μου κάνεις; Ολόκληρη άπλα γύρω από το χωριό, χώρια το ποτάμι, και εγώ θα πληρώνω για ξεφορτωθώ τα μπάζα μου;; Τι σας ψηφίζω ρε;;;”

Τι δεν καταλαβαίνεις;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *