Ανακοινώσεις του Δήμου Δέλτα Δήμος Δέλτα

Γιάννης Ιωαννίδης: “Η εκπαίδευση είναι το επιστέγασμα της κοινωνίας μας”

Στους αγιασμούς σχολείων όλων των βαθμίδων στη Σίνδο παρέστη ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος επισκέφτηκε το ΕΠΑΛ το Γενικό Λύκειο το πρώτο δημοτικό σχολείο και τα νηπιαγωγεία της Σίνδου.

Ο κ Ιωαννίδης τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά την φετινή χρονιά με την τήρηση των πρωτοκόλλων και όλων των κανόνων για την ασφάλεια της μαθητικής και της εκπαιδευτικής κοινότητας και την προστασία τους από την πανδημία του κορονοϊού. «Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουν τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα στις τάξεις των σχολείων τους για να συνεχίσουν την ζωή τους με φυσιολογικούς ρυθμούς» τόνισε ο κ Ιωαννίδης.

Ο Δήμαρχος Δέλτα ενημέρωσε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της διοίκησης του Δήμου για μια ομαλή σχολική χρονιά «Με την άριστη συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων του δήμου και την επιδιόρθωση όλων των μικροζημιών καθώς και με την ενίσχυση της ασφάλειας των κτιρίων είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια καλή και ασφαλή χρονιά. Έχουμε προβλέψει να προσλάβουμε ιδιωτική φύλαξη για την εποπτεία των κτιρίων ενώ έχουμε ενισχύσει με φωτοκύτταρα τα κτίρια ώστε να μην μένουν στο σκοτάδι και γίνονται στόχοι βανδαλισμών» τόνισε.

Ο κ Ιωαννίδης υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η στήριξη και η ενίσχυση της εκπαίδευσης. «Γονείς, εκπαιδευτικοί και δημοτική αρχή, είμαστε όλοι σε μια κοινή διαδρομή για να δώσουμε στα παιδιά μας την μόρφωση και την παιδεία που τους αξίζει ώστε να γίνουν άξιοι πολίτες στο μέλλον. Έχουμε εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς με ήθος, παιδεία και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Εμείς ως διοίκηση του Δήμου συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία για την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική αλληλεγγύη και την πολιτιστική ανάδειξη της περιοχής μας»

Ο Δήμαρχος Δέλτα ευχήθηκε καλή σχολική χρόνια με δύναμη και δημιουργικότητα στους εκπαιδευτικούς, καλή πρόοδο στους μαθητές και αρμονική συνεργασία στους γονείς με την σχολική κοινότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *